A BSW Kft. termékeinek bemutatása

A budapesti központtal rendelkező BSW Kft. már közel 20 éve foglalkozik textilipari termékek gyártásával. Nem csak a magyar, hanem külföldi piacokra és készítik termékeiket, aminek köszönhetően elérhetők a termékek Angliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Romániában és Szlovákiában is. Bejegyzésünkben a legnépszerűbb termékeket fogjuk bemutatni.

A termékek első csoportját a vatta termékek adják. Ezek a háztartási vatta termékek, melyek kétféle kiszerelésben készülnek, mindennapi használatra. Az összetételt tekintve vásárolható 100% pamutból készült vatta és 60% pamut, 40% viszkóz tartalmú termék is.

A termékek másik nagy csoportja a kozmetikai termékek. Ide tartoznak a vattalabdák, a föltisztítók (dobozos és utántöltő kivitelben is) és a kozmetikai lapok is.

A papír termékek közé tartoznak a konyhai papírtörlők, a szalvéták és a WC-papírok is. A papír termékeket 100% cellulózból készülnek, valamint magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, így tökéletesen alkalmasak a várható feladatok elvégzésére. Szintén 100% cellulózból készülnek a BSW Kft. által készített papír zsebkendők is.

Népszerűek még a szemeteszsákok, melyek több különböző kivitelben is választhatók, így mindenki megtalálhatja azt a méretet, amire szüksége van. Szintén népszerűek még a sebtapaszok, melyeket több kivitelben is megvásárolhatnak az érdeklődők.