YSLY kábelek és felhasználásuk

A YSLY kábeleket ipari rendszerekhez használják jelzésre és működtetésre. Mivel számos különböző típusuk létezik, ezért rengeteg feladatot el lehet velük látni. Egyik legnagyobb előnyük, hogy strapabírók és csepegő olajnak ellenállnak. Emiatt műhelyekben, gépeket tartalmazó üzemekben, gyárakban előszeretettel használnak YSLY kábeleket, mert a mindennapi munkavégzés nem okoz bennük károkat.

A YSLY kábelek alkalmazhatók jelző és működtető kábelként. Ilyenkor összetett vezérlésű gyártósorokhoz, eszközökhöz használják a kábeleket, és szenzorok, érzékelők jeleit továbbítják velük. A központi rendszer feldolgozza ezeket a jeleket, és az eredményeket figyelembe véve parancsokat ad ki, vagy eszközöket hoz működésbe. YSLY kábelből találhatunk olyan flexibilis változatokat is, melyek olyan gépek bekötésére is alkalmasak, melyek mozgásnak, vibrációnak vannak kitéve.

Erőátviteli kábelként is használhatók bizonyos YSLY kábelek. Ezek a kábel típusok akár három fázisú motorok betáplálására, tápellátására is alkalmasak.

A YSLY kábelek sodrott ráz vezetők, amit egy PVC érszigetelés vesz körbe. Kívülről pedig egy olajálló PVC köpeny biztosítja a kábel megfelelő védelmét.