Néhány tipp kisbusz bérléshez, kölcsönzéshez

Gyakran nyaraláskor derül ki, hogy a családi autóba nem fog beleférni minden cucc, amit vinni szeretnénk, vagy előfordulhat, hogy két család együtt menne nyaralni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy milyen lehetőség van, ami minden problémára megoldást nyújt. A legnépszerűbb és egyben legjobb megoldás is általában a kisbusz bérlés, kölcsönzés.

Ha 9 személyes kisbuszt bérelsz, akkor azt személyautó jogosítvánnyal is vezetni lehet, nem kell tehát külön sofőrt fogadni. Persze, ha szeretnél, számos kölcsönzőnél lehetőség van sofőrrel együtt is kisbuszt bérelni, de ez többe fog kerülni, és az egyhetes nyaralásra sem biztos, hogy szívesen vinnétek magatokkal valakit.

Kisbusz kölcsönzés előtt gondold végig, hogy milyen funkciókra, felszereltségre lesz szükséged. Nyári utazáskor az egyik elengedhetetlen felszereltség a klíma. Ha kényelmesen, komfortosan akartok utazni, akkor klímával felszerelt kisbuszt válassz.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy mennyi mindent szeretnétek magatokkal vinni. Általában elég nagy a kisbuszok csomagtartója, de lehetőség van hosszított csomagtartóval rendelkező kisbuszt is bérelni, vagy tetőcsomagtartóval felszereltet. Ezt mindenképpen a kölcsönzés előtt gondold végig.

Hosszabb időszakra bérelnél kisbuszt? Érdeklődj, hogy van-e kedvezmény, amit igénybe tudsz venni. Ha nem is hirdetik, gyakran kedvezményeket kaphatsz, mert a cégnek is előnyös, ha hosszabb időre tudja kiadni a kisbuszait.