Kinek ajánlott a reptéri transzfer?

Gyakori tévhit a reptéri transzferrel kapcsolatban, hogy ez csak üzletemberek számára jó szolgáltatás, mivel ők tehetik meg, hogy a reptérről a célállomásra külön autóval, sofőrrel utazzanak. Ez azonban nem fedi a valóságot. Nézzük meg tehát, hogy tényleg kik azok, akiknek megéri ezt a szolgáltatást választani.

  • Kinek ajánlott a reptéri transzfer?Akik szeretnének egy előre megbeszélt menetrendhez alkalmazkodni. Amikor valaki egyedül utazik autóval, akkor hajlamos arra, hogy ne készüljön el időben, késve induljon. Reptéri transzfernél nem lesz erre lehetőség, mivel ilyenkor a megbeszélt időpontra ott lesz érte az autó.
  • Akik kényelmesen szeretnének utazni. Nem kell szoroskodni a buszon, vonaton, nem kell a sűrű forgalomban vezetni, hanem csak be kell ülni egy autóba, és a transzfer szolgálat minden másról gondoskodik. Akár lehet a kilátást figyelni, vagy akár pihenni is, mindezt úgy, hogy közben nem kell emberek között utazni.
  • Akik csoportosan szeretnének utazni. Ha az egész család utazik saját autóval, akkor mindig van egy sofőr, aki nem tudja olyan jól élvezni az utazást, mint a többiek. A reptéri transzfernél ez a probléma nem áll fenn.
  • Akik nem rendelkeznek saját autóval. Ilyenkor lehet tömegközlekedést, vagy autóbérlést is választani, azonban ezek árban hasonlóak, mint a transzfer, azonban sokkal kevesebb előnnyel rendelkeznek.
  • Akik nem rendelkeznek jogosítvánnyal. Számukra az autóbérlés nem opció, mivel nem tudnák vezetni, ilyenkor nagyon jó lehetőség, hogy emiatt nem kell lemondaniuk az autós utazásról.