Mire és hogyan használható a gésagolyó?

A gésagolyó egy olyan kiegészítő, kellék, amely nem csak erotikus segédeszközként használható, hanem a medenceizmok erősítésére is kiválóan alkalmas. Mivel erotikus segédeszközként használják sokan, így gyakran nem szeretnek róla beszélni az emberek, azonban számos előnye van a gésagolyó használatának.

A gésagolyót a hüvely alsó harmadába kell helyezni, általában fekvő helyzetben, hogy a gravitációs hatás miatt ne essen ki. A folyamatos használat, gyakorlás hatására később már kialakulhat egy olyan helyzet, amikor nem csak fekvő helyzetben, hanem pl. állva is meg lehet tartani a hüvelyben a gésagolyót. Az általános ajánlás az, hogy kezdőként érdemes kisebb golyókat választani, és ahogy egyre több gyakorlatot szerez valaki a gésagolyó használatában, úgy érdemes fokozatosan nagyobb golyókra váltani.

A golyó feladata, hogy megerősítse a hüvely falát. Ezt úgy éri el, hogy mivel folyamatosan hatást fejt ki a hüvelyfalra, így a hatások, rezgések hatására a hüvelyfal megerősödik. A használat során jó esély van arra, hogy a gésagolyónak köszönhetően érzékenyebb lesz a hüvely, ami a szexuális együttléteket és az örömérzést is fokozni tudja.

Ügyelni kell azonban a gésagolyó használatakor néhány dologra. Az egyik ilyen, hogy valóban a hüvely alsó harmadában legyen elhelyezve a golyó, különben nem a várt hatást fogja okozni. Szintén ügyelni kell arra is, hogy nem szabad egyhuzamban sokáig használni, mert előfordulhat, hogy így nem megerősíti, hanem kitágítja a hüvelyt.